UKRAINA.

Hva ønsker Europa med sin oppførsel de siste måneder? Er man klar over situasjonen som alle mener så mye om? Vestens agerende er med på å destabilisere Ukraina. Hva er motivet for en så tåpelig oppførsel? Vi burde prøve å få samhandling mellom Europa, Ukraina og Russland. Da kan dette gi en god utvikling.

Russland har «solgt» gass og olje til meget «snille» priser i mange år. (langt under markedspris). Ukraina har høy gjeld, og er vanstyrt av udugelige politikere i mange år. Landet er gjennomsyret av korrupsjon. Landet er «konkurs» og kan ikke betale sine regninger om få måneder. Har Europa «gratis» energi som de kan gi til Ukraina?

Halve landet liker Europa, andre halvparten liker Russland. De hadde valg, hvor den sittende regjering er lovlig valgt. Hvorfor støtter Europa (og Norge) folk som lager opprør mot en lovlig regjering? La oss lage et tenkt eksempel: I 2050 holder Norge valg. Regjering blir valgt. Så begynner en stor muslimsk befolkningsgruppe opprør. De vil ikke innfinne seg med lovlig valgt regjering og krever dens avgang. Opprørene støttes av Saudi Arabia med flere. Hvordan vil du reagere på dette? Synes du det er ok å lage opprør og kaos fordi et valg ikke ender som ønsket? Synes du det er bra, da sier du ja til anarki og borgerkrig. Tenk litt over dette.

Mange av de unge opprørerne ønsker åpning mot Europa av rent egoistiske grunner. De vil gjerne ha mulighet til å reise fritt til vest Europa for å få et bedre liv. De gir blaffen i Ukraina, de vil personlig ha det bedre. Hvordan bygger man land nå de unge og beste reiser, og lar barn, gamle og svake bli igjen? Europas frie flyt av mennesker har svekket mange land i Europa. I Romania er det nå mangel på leger. På landsbygda finnes det omtrent ingen igjen. Alle har reist til vest Europa. Selv i Bucharest er det nå mangel på leger. De som har tjent mest på fri flyt av arbeidskraft, er egoistiske tyske kvinner. 1/3 av tyske kvinner har ikke barn. De er opptatt av å leke menn. Om 20 år har Tyskland en gammel befolkning. Les gjerne: www.ABetterEurope.eu

Skal vi bygge et bedre Europa, da trenger vi færre, men gode reguleringer. I dag har Europa mange og dårlige reguleringer. Som overalt i livet: For mye og for lite forderver alt.

Vennlig Hilsen Per Øivind Næss.   20-02-2014.     www.EtBedreNorge.no

 

 

Category:

Aktuelle artikler: