Om Oss

Velkommen til EtBedreNorge.no

Et Bedre Norge.no vil gi deg informasjon om Økonomi, Politikk og Energi. Vi ønsker å sette et kritisk søkelys på drift og styring av Norge. Hovedproblemet er en stat med tilhørende byråkrati som vokser uavbrutt. Offentlig sektor utgjør over 53 % av BNP. Et Bedre Norge.no vil fremsette konstruktiv kritikk mot dagens maktstruktur, og fremme forslag til forbedringer. Oljefondets utvikling er fulgt siden 2000, og Et Bedre Norge.no er ikke overbegeistret over Norges disposisjoner av oljeformuen. Verdens tilgang på energi vil endres dramatisk de neste 30 år, du vil bli oppdatert om siste nytt i energi-sektoren.
Målsettingen med Et Bedre Norge er å få orden på driften av Norge. Etter flere tiår med vanstyre, er dette et arbeid som vil ta cirka 30 år. Det begynte for alvor med skrivet "Et Bedre Norge - med din hjelp" i 2008. Et 8 siders skriv som omhandler 7 felt med store forsømmelser. Skrivet er tilgjengelig i papirutgave og pr mail.
En online avis er under utvikling.  Den vil ligge under domenet  www.EbNorge.no
Eier. Et Bedre Norge AS. Ansvarlig red. Per Øivind Næss.  Har du lyst å bidra til EBN, send/ta kontakt. 

Kontakt. Tel. 3305 1000. per.naess@yahoo.com     Les gjerne litt om hva Europa burde gjøre fremover her: www.ABetterEurope.eu